Noul joc Mobil 1 Track Challenge
12.06.2011
        
Distribuie acest articol!   

ExxonMobil lanseaza Mobil 1 Track Challenge, cel mai nou joc de curse online dedicat fanilor Mobil 1 din toata lumea.

Mobil 1 Track Challenge este continuarea jocului Mobil 1 Global Challenge, unul dintre cele mai jucate zece jocuri online din lume in 2010. Jucatorii isi pot testa abilitatile de condus concurand impotriva celebrilor piloti de Formula 1 Lewis Hamilton si Jenson Button de la Vodafone McLaren Mercedes, dar si impotriva pilotilor NASCAR Tony Stewart si Ryan Newman, membri ai echipei Stewart-Haas Racing.

In timp ce incearca sa invinga campionii din motorsport, jucatorii pot pilota ultimul monopost Vodafone McLaren Mercedes MP4-26 F1 sau bolizii folositi de Stewart-Haas Racing in NASCAR, Chevrolet Impala nr. 14 si 39. La finalul fiecarei curse, utilizatorii pot viziona mesaje video din partea celebrilor piloti.

Noua versiune are si o functie care le permite jucatorilor sa-si personalizeze traseul cursei. Astfel, ei pot sa modifice forma circuitelor, sa plaseze obstacole pe traseu sau sa schimbe vremea si momentul zilei, in functie de preferinte.

Mobil 1 Track Challenge permite jucatorilor sa se dueleze cu proprii prieteni, pe care-i pot provoca folosind-si conturile de Facebook, Twitter, Google, Yahoo, MySpace, LinkedIn, Windows Live Messenger, Aol, Orkut, Hyves, OpenID, Mixi. Provocarile sunt create in timp real, iar jucatorii pot sa-si actualizeze instant timpii obtinuti in curse si sa promoveze circuitele favorite.

Distribuie acest articol!