O casa de vis pentru fiica lui Ecclestone
17.06.2011
        
Distribuie acest articol!   

Scoasa la vanzare in 2009, cea mai scumpa casa din SUA, evaluata la 150 milioane de dolari, si-ar putea gasi, in sfarsit, un nou proprietar. Cea care vrea sa o cumpere este Petra, una dintre fiicele boss-ului Formulei 1, Bernie Ecclestone.

Construita in 1991, proprietatea se intinde pe 18.000 mp si are 100 de incaperi, 14 dormitoare si un garaj care poate adaposti 100 de automobile. Denumita The Manor (Conacul), apartine vaduvei producatorului de filme Aaron Spelling, cunoscut in intreaga lume datorita serialelor pe care le-a creat, precum Beverly Hills 90210, Ingerii lui Charlie sau Dinastia.

In varsta de 22 de ani, Petra Ecclestone se afla de mai mult timp in cautarea unei case. Gurile rele spun ca tanara ar fi preferat un alt palat din Los Angeles, cunoscut sub numele de Fleur de Lys. Acesta are peste 4.000 mp si a fost inspirat din celebrul Versailles. Constructia sa a durat 5 ani, iar pretul este de “doar” 125 milioane de dolari. Are insa si unele dezavantaje, precum garajul, in care nu incap mai mult de 9 automobile… In filmul de mai jos puteti vedea o scurta prezentare a proprietatii Fleur de Lys.

Distribuie acest articol!