Prima Skoda Fabia cabrio
05.06.2011
        
Distribuie acest articol!   

Acest concept a fost realizat special pentru editia din acest an a reuniunii de la Worthersee si este marea surpriza de la standul Skoda, in cadrul renumitului eveniment al amatorilor de tuning auto. Se numeste oficial Skoda Fabia RS 2000 Concept si este una dintre vedetele evenimentului, alaturi de Audi A1 Clubsport Quattro, Volkswagen Golf GTI Edition 35 si Golf R Cabriolet Concept.

Conceptul este derivat din Fabia Super 2000, modelul deja cunoscut din lumea raliurilor. Vorbim de aceeasi caroserie cu 5 usi, dar in versiune cabrio. Informatiile tehnice sunt minimale, iar constructorul ceh vorbeste, in succinta prezentare a conceptului, despre “dinamism si placerea de a conduce”.

Asadar, Fabia RS 2000 este doar un concept de design, fara nicio intentie de a face trecerea in productia de serie. Un automobil tineresc, caruia linia joasa si descendenta a geamurilor ii confera un aspect spectaculos. Cele patru locuri dispun de centuri cu prindere in cinci puncte, aidoma celor din raliuri.

De remarcat si aparitia noi sigle Skoda pe acest automobil, anticipand iminenta introducere a sagetii inaripate in noua versiune (restilizata si fara conturul negru), pe modelele de serie.

Distribuie acest articol!