SEAT Ibiza SC Trophy, pentru amatorii de curse
12.06.2011
        
Distribuie acest articol!   

SEAT a venit la editia din acest an a reuniunii de tuning de la Worthersee cu sase modele speciale, derivate din cele doua cele mai vandute modele din gama, Ibiza si Leon. Astfel, fanii marcii au putut admira versiunile FR, Cupra si R in culorile rosu sau alb. O versiune Leon FR a beneficiat, cu aceasta ocazie, de prezentarea unui noul kit exterior, cu jante pe 18 inch si suspensii speciale.

Tot la Worthersee, SEAT a prezentat un Leon Sueprcopa, versiune de curse dotata cu un TSI de 2,0 litri si 301 CP. Dar poate cel mai spectaculos exponat SEAT de la Worthersee 2011 a fost Ibiza SC Trophy. Este derivat dintr-un Ibiza Cupra cu motor TSI de 1,4 litri si 180 CP, cuplat la o transmisie DSG in 7 trepte.

Motorul acestui Ibiza SC Trophy (foto) dispune de un sistem revizuit de lubrifiere, iar franele au fost preluate de la Leon Cupra. Garda la sol a fost coborata cu 40 mm, iar suspensiile sunt mai ferme. Din punct de vedere estetic, jantele pe 17 inch sunt asortate cu un spoiler supradimensionat, montat in spate.

La interior, bordul este dotat cu instrumentar minimalist, tipic pentru curse. De altfel, modelul este destinat amatorilor de curse de duminica, fiind omologat in acest scop. SEAT ofera versiunea Ibiza SC Trophy clientilor sai din Spania si Italia, amatori de modele sportive gata preparate.

Distribuie acest articol!