Bucurestiul va avea din nou un salon auto
28.07.2011
        
Distribuie acest articol!   

Bucurestiul va avea din nou, dupa patru ani de „liniste”, un salon auto. Evenimentul va avea loc in perioada 5-9 octombrie, la Romaero Baneasa, sub titulatura oficiala Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2011.

Pentru a elimina confuziile, trebuie precizat ca acest salon nu este organizat de Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA), asa cum s-a intamplat cu ultimele editii ale Salonului International Auto de la Bucuresti (SIAB), care ajunsese sa aiba statut de eveniment international, inclus in calendarul OICA. De altfel, pe pagina de internet OICA, editia 2011 a SIAB, care trebuia sa inceapa pe 6 octombrie (Bucharest International Motor Show) figureaza ca anulata.

Cei care incearca sa profite de absenta unui eveniment expozitional auto de anvergura pe malurile Dambovitei sunt de la compania Premium Expo. O echipa cu traditie in initierea unor astfel de evenimente, avand in vedere ca a organizat Salonul Auto Bucuresti in perioada 1993-2001.

Printr-un comunicat de presa, organizatorii anunta ca SAB & Accesorii va pune accent, in egala masura, pe comerciantii de automobile, dar si pe producatorii, importatorii si dealerii de echipamente, piese si accesorii auto care vor avea posibilitatea sa stabileasca contacte si contracte, prin conceptul de promovare business to business al acestui segment. Pe parcursul celor 5 zile vor avea loc demonstratii, workshop-uri, conferinte, training-uri, iar expozantii vor avea posibilitatea sa se intalneasca cu clientii si potentialii clienti in spatii special amenajate.

Distribuie acest articol!