Planuri faraonice pentru IAA 2011
21.07.2011
        
Distribuie acest articol!   

La precedenta editie a Salonului Auto de la Frankfurt, in 2009, BMW a surprins prin maniera in care si-a amenajat standul. Impropriu spus stand, fiind vorba de o hala de mari dimensiuni, in interiorul careia a fost construit un circuit automobilistic suspendat. Pe ingenioasa sosea indoor au facut senzatie cele mai noi creatii BMW, care au rulat alaturi de diverse modele istorice ale bavarezilor.

Si iata ca maniera in care s-a prezentat BMW la IAA 2009 le-a dat idei concurentilor de la Audi si Mercedes, care au planuri gigantesti pentru editia din acest an. Audi se va muta in zona centrala a complexului expozitional (Agora), unde va construi o hala inalta de 12 m, lunga de 100 m si lata de 70 m. Peste 30 de automobile vor fi expuse in acest stand ridicat de la zero, bugetul alocat constructiei faraonice fiind de 10 milioane de euro!

Bineinteles, si Audi va avea de-acum propria pista in cadrul halei de la IAA, sub forma unui circuit lung de 400 m. Vizitatorii vor fi invitati sa testeze automobilele Audi chiar la fata locului, in conditii foarte apropiate de cele reale. Nici cei de la Mercedes nu raman mai prejos si isi vor construi si ei propria pista de teste, care va inconjura venerabila Festhalle, care gazduieste in mod traditional standul Mercedes-Benz de la IAA.

Distribuie acest articol!