Popster - numele viitorului monovolum Dacia?
07.07.2011
        
Distribuie acest articol!   

Pe internet au inceput sa circule noi informatii referitoare la viitorul MPV Dacia. De cateva zile au aparut si imagini cu viitorul model, aflat in teste. Este si cazul imaginii alaturate, publicata de website-ul autoblog.it.

Dupa ce a inregistrat un succes imens cu SUV-ul Duster, Dacia incearca sa repete figura in segmentul monovolumelor familiale compacte. Conform celor de la autoblog.it, noul model Dacia ar urma sa se numeasca Popster.

Primul monovolum Dacia urmeaza sa-si faca aparitia in cursul anului viitor. In presa fraceza se speculeaza si in privinta pretului de start: intre 13.000 si 15.000 de euro, in functie de motorizare. In fine, profilul masinii (atat cat poate fi ghicit prin prelata de camuflaj) pare sa confirme faptul ca monovolumul Dacia nu va fi un Scenic in interpretare low cost, ci mai degraba un Kangoo mai lung, care sa poata lua la bord pana la 7 persoane.

Cunoscut deocamdata sub numele de cod J92, se pare ca monovolumul va prelua platforma tehnica Nissan NV200, care ar putea fi folosita si la viitorul Renault Kangoo. Noul model Dacia se va incadra in categoria MPV-urilor compacte, gen Opel Zafira, Ford C-Max sau Citroen C4 Picasso.

Foto: autoblog.it

Distribuie acest articol!