Se ascut sabiile in DTM!
01.07.2011
        
Distribuie acest articol!   

BMW intra in lupta cu o versiune M3, in timp ce Audi vrea sa scoata in fata coupe-ul A5.

Celebrul campionat german de turisme, cea mai puternica intrecere de acest gen din lume, cel putin din perspectiva materialului de concurs, promite un spectacol pe cinste si in viitorii ani. Pe de-o parte, schimbarile de regulament sunt asteptate cu mare interes de catre fanii DTM. Pe de alta parte, intrarea BMW in competitie va avea o contributie insemnata la cresterea audientei acestui campionat in care, pentru moment, duelul se da intre ceilalti doi giganti ai industriei auto germane, Mercedes si Audi.

Si apropo de venirea celor de la BMW in DTM, constructorul bavarez va profita de evenimentul programat pe propriul teren, la Munchen, in perioada 15-17 iulie, pentru a prezenta public, in premiera, un concept al viitorului model cu care va concura in acest campionat, un M3 special preparat pentru DTM.

La scurt timp dupa ce BMW a anuntat aceasta prezentare publica, si cei de la Audi si-au dezvaluit planurile de viitor. Firma din Ingolstadt a anuntat ca viitoarea sa arma din DTM va fi dezvoltata pe baza coupe-ului A5. O schimbare importanta, avand in vedere ca, de la venirea in DTM, in 2004, Audi a folosit mereu modelul A4. Ce-i drept, intre modelele de serie si versiunile DTM diferentele sunt imense. Insa, in ciuda acestora, mereu a fost interesant de urmarit modul in care constructorii isi promovreaza modelele de serie, prin intermediul DTM. In fond, aceasta a fost si ramane una din “misiunile” fundamentale ale intrecerilor automobilistice.

Distribuie acest articol!