Audi S6, S7 si S8, dezvaluite la Frankfurt
01.09.2011
        
Distribuie acest articol!   

In ultimul an, gama Audi a fost improspatata cu nava amiral A8 si sedanul de clasa medie A6, intre cele doua pozitionandu-se stilatul A7 Sportback. Iar acum a sosit momentul pentru versiunile de top ale acestor modele: noile S6, S7 si S8 isi fac intrarea oficiala cu ocazia Salonului de la Frankfurt.

La toate cele trei linii de modele regasim noul V8 de 4,0 litri twin-turbo cu injectie directa. La S6 si S7, acesta este in versiunea de 420 CP, in vreme ce S8 dispune de varianta de 520 CP. Apropo de nava amiral S8, aici apare si o versiune de transmisie automata in opt trepte, derivata din cea disponibila pe A8. Toate cele trei versiuni S dispun de tehnologia "cylinder on demand", care consta in dezactivarea unor cilindri, atunci cand aportul acestora nu este necesar, solutie cu efecte benefice asupra consumului.

Noile S6, S7 si S8 dispun de transmisie Quattro si suspensie sport adaptiva in dotarea standard. Franele pot fi dotate, optional, cu discuri ceramice. Pe S6 si S7, jantele standard sunt pe 19 inch, iar cele optionale, pe 20 inch. La A8, standardul este pe 20 inch, cu diverse modele optionale pe 20 sau 21 inch.

Ambianta sportiva este asigurata, la interior, de materialele de calitate, cu finisaje in aluminiu, lemn sau piele, scaunele special desenate pentru aceste versiuni de top si de luminile cu LED.

Distribuie acest articol!