Dacia relanseaza jocul Fabrica de masini
23.09.2011
        
Distribuie acest articol!   

Toamna aceasta, Dacia redeschide portile celei mai mari uzine virtuale si lanseaza a doua editie a proiectului online Fabrica de Masini. Jocul online interactiv revine cu o noua interfata grafica, un nou mecanism de joc si multe premii interesante oferite de constructor si de partenerii sai. Tragerea la sorti finala va aduce doua autoturisme Dacia Sandero pentru cei mai norocosi dintre utilizatori.

Fabrica de Masini II este un concurs online de aventura si calatorie. Acesta recreeaza in mediul virtual toate experientele din viata reala pe care le antreneaza utilizarea unei masini. Mai mult, concurentii participa direct la fabricarea propriilor autoturisme si sunt apoi incurajati sa-si organizeze traseele intr-un mod cat mai eficient, astfel incat sa acumuleze puncte. Pe parcursul calatoriei, ei trebuie sa-si intretina vehiculul, sa-l alimenteze si sa ajunga cu bine la destinatia aleasa. Jocul se bazeaza mult pe instrumentele de relationare si social media, pentru ca sansele de castig cresc considerabil cu ajutorul retelelor de prieteni si de fani.

Mecanismul de joc al acestei editii nu se limiteaza la o componenta cantitativa – parcurgerea unui numar cat mai mare de kilometri, ci incurajeaza si cunoasterea unor obiective turistice din tara si din Europa. Concurentii vor trimite prietenilor vederi care fac referire la destinatiile vizitate, iar reactiile acestora se vor masura la final in puncte. Pentru un acces cat mai usor la interfata de joc, editia a doua vine si cu o aplicatie de Facebook, astfel incat cei interesati pot juca direct din contul lor personal.

Partenerii Dacia in Fabrica de Masini II sunt Orange Romania, Petrom si Garnier. Concursul se desfasoara pana la data de 27 noiembrie. Pana atunci, participantii pot castiga zilnic si saptamanal cupoane de reducere in magazinul online Orange, telefoane mobile HTC ChaCha oferite de Orange, vouchere constand in produse cosmetice Garnier, vouchere de combustibil Petrom si doua locuri in ultima excursie Redescopera Romania de anul acesta. Tragerea la sorti finala va aduce doua autoturisme Dacia Sandero, echipate cu cel mai economic motor al gamei.

Distribuie acest articol!