Dementor Rally Show 2011
26.09.2011
        
Distribuie acest articol!   

Ultima confruntare dintre pilotii care au participat in Campionatul National de Raliuri Dunlop 2011 va avea loc la Dementor Rally Show. La fel ca in 2010, anul acesta competitia este deschisa pentru pilotii de la fiecare clasa din campionat.

Dementor Rally Show, competitie ajunsa la editia a saptea, se va desfasura anul acesta in perioada 11-12 noiembrie, pe circuitul de rally cross din Sibiu, singurul din Romania unde se pot intrece doua masini in paralel cu startul din acelasi loc. Dementor Rally Show va fi, ca in fiecare an, ultima confruntare dintre pilotii din Campionatul National de Raliuri Dunlop.

„La fel ca la editia din 2010, vor fi acceptati pilotii de la toate clasele din competitia interna, iar Dementor Rally Show se va desfasura timp de doua zile. Sper sa avem parte de vreme buna si de o prezenta cat mai numeroasa la start. Ca in fiecare an, vom incerca sa aducem si piloti straini la start, dar deocamdata suntem doar in faza de discutii. Acum, ca am stabilit data de desfasurare, sunt sanse ca pe lista de start sa apara si piloti straini. Vom avea si demonstratii cu motociclete si ATV-uri, facute, la fel ca anul trecut, de echipa Dementor”,  a spus Sorin Itu, organizatorul Dementor Rally Show 

Vineri, 11 noiembrie, in prima zi a Dementor Rally Show, o competitie similara cu celebra Cursa Campionilor, se va da startul la ora 10,00, fiind programate cursele cu masini din Cupa Dacia Logan, clasele 9 si 11+19, iar sambata, 12 noiembrie, in cea de-a doua zi, startul se va da la ora 10,00, in aceasta zi fiind programate cursele de la clasele 2+3 si 5+6.

Titi Aur in 2005 si 2006, Jarkko Miettinen in 2007, Manuel Mihalache in 2008, Danny Ungur, la grupa A, si Gergo Szabo, la grupa N, in 2009 si Titi Aur (grupele H+K), Vali Porcisteanu (grupa N2), Danny Ungur (grupa A) si David Botka (grupa N) in 2010 sunt pilotii care s-au impus pana acum la competitia care inchide sezonul competitional din Campionatul National de Raliuri Dunlop.

Distribuie acest articol!