Honda Insight - facelift 2012
04.09.2011
        
Distribuie acest articol!   

Lansarea versiunii revizuite a modelului Insight, la Salonul de la Frankfurt, reafirma angajamentul Honda de reducere a nivelului de emisii de CO2. Insight 2012 este acum chiar mai prietenos cu mediul, cu emisii de CO2 de doar 96 g/km. Consumul de combustibil si nivelul de emisii au fost ameliorate prin imbunatatirea aerodinamicii si cresterea eficientei trenului de rulare. Frecarile reduse in interiorul motorului, cutia de transmisie CVT si un sistem de climatizare cu o izolare termica marita – toate contribuie la reducerea consumului.

Honda Insight primeste de asemenea un design exterior actualizat, ce include o noua grila frontala. Spoilerul posterior este acum mai subtire, iar impreuna cu elementele hayonului si motorul stergatorului lunetei, care a fost micsorat, contribuie la cresterea vizibilitatii in spate.

Confortul si stabilitatea au fost imbunatatite prin modificari ale setarilor motorului si suspensiei. Dotarile din interior au fost de asemenea imbunatatite, cu o nota de calitate ridicata.

Distribuie acest articol!