Porsche Finance Group raporteaza cresteri
23.09.2011
        
Distribuie acest articol!   

Porsche Finance Group anunta cresteri semnificative pentru primele sase luni ale anului 2011, perioada in care grupul a oferit finantari in valoare de 73 de milioane de euro, cu 15% mai mult decat in perioada similara a anului trecut. Cresterea a fost generata in principal de noul produs al companiei Porsche Leasing, Perfect Leasing – leasingul financiar cu valoare reziduala reala, un produs unic pe piata de leasing din Romania.

Odata cu lansarea Perfect Leasing, leasingul financiar oferit prin Porsche Leasing a crescut cu aproximativ 32% in primele sase luni din 2011, in ceea ce priveste valoarea bunurilor finantate, comparativ cu aceeasi perioada din 2010. Pe de alta parte, valoarea bunurilor finantate prin leasingul operational de la Porsche Mobility a crescut cu 120%, de la 4,2 milioane de euro la sfarsitul lunii iunie a anului trecut, la 9,3 milioane de euro in 2011.

Compania anunta o crestere de 15% a portofoliului Porsche Bank pentru creditele auto oferite, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. De asemenea, Porsche Asigurari a comunicat recent faptul ca a depasit numarul de 10.000 de polite CASCO vandute in cei doi ani si jumatate de activitate pe piata din Romania.

Porsche Finance Group continua sa aiba o pozitie semnificativa pe piata locala, cu o rata de penetrare de 43% in vanzarile importatorului Porsche Romania, la inceputul anului 2011. Acest lucru inseamna ca in acest an aproape fiecare a doua masina marca Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Porsche sau Bentley a fost finantata de Porsche Finance Group.

Porsche Finance Group ofera servicii financiare integrate, exclusiv celor care cumpara brandurile holdingului, prin reteaua nationala de dealeri.

Distribuie acest articol!