Toyota Avensis facelift, la IAA 2011
08.09.2011
        
Distribuie acest articol!   

Cu o saptamana inainte de inaugurarea Salonului de la Frankfurt, Toyota a dat publicitatii prima imagine oficiala cu versiunea revizuita a modelului sau de clasa medie, Avensis. Imaginea prezinta partea frontala a versiunii facelift, cu grila, parasocul si farurile remodelate, in noul limbaj de design Toyota. Constructorul nipon precizeaza ca aceste improspatari vizuale sunt completate de cele de la interior, in ceea ce priveste calitatea, dar si de unele schimbari la platforma tehnica.

Tot la Frankfurt, Toyota va veni cu o noua versiune Prius, denumita Prius+, despre care am mai vorbit aici. Disponibila de anul viitor, varianta europeana a lui Prius V este, in esenta, un monovolum care poate lua la bord pana la sapte persoane. In fine, la IAA 2011 Prius va avea si o versiune plug-in (reincarcabila la priza), capabila sa ruleze pana la 20 km doar cu propulsie electrica.

O alta noutate pregatita de Toyota pentru Frankfurt este o versiune noua a conceptului FT-86, un nou pas in asa-numitul proiect Toyobaru. Colaborarea dintre Toyota si Subaru are ca scop lansarea unui model sport comun, cat mai abordabil din perspectiva pretului. Filmul de mai jos promoveaza acest nou concept.

Distribuie acest articol!