Bolizi de colectie, confiscati la Paris
02.10.2011
        
Distribuie acest articol!   

Actiune inedita, desfasurata de politia franceza, zilele trecute, in plin centrul Parisului, pe Avenue Foch. Nu mai putin de 11 automobile, exemplare rare, limuzine de lux sau suerpsortive, au fost confiscate.

Filmul de mai jos prezinta momentul in care au fost incarcate pe un trailer cateva dintre aceste bijuterii tehnice confiscate – Maserati MC12, Rolls-Royce Phantom Coupe sau un exemplar dintr-o serie limitata Aston Martin V8 Vantage. Lista a fost completata de alti bolizi extrem de valorosi – Ferrari 599 GTO si Enzo, doua exemplare Bugatti Veyron, Porsche Carrera GT si Aston Martin One-77. Valoarea totala a acestor automobile este de ordinul milioanelor de euro!

Toate masinile apartineau fiului dicatorului african Obiang Nguema Mbasogo, care conduce Guineea Ecuatoriala de peste trei decenii. Bineinteles, presedintele si fiul sau sunt acuzati, printre altele, de deturnare de fonduri publice in interes personal.

Cat despre averea juniorului Obiang, aceasta este compusa din numeroase astfel de automobile, raspandite prin toate colturile lumii, acolo unde beizadeaua africana detine diverse proprietati. Printre cele mai valoroase achizitii ale sale se numara si un iaht de peste 300 milioane de dolari.

Foto: captura YouTube.com

Distribuie acest articol!