Incepe Salonul Auto Bucuresti si Accesorii 2011
01.10.2011
        
Distribuie acest articol!   

De miercuri, 5 octombrie, pana duminica, 9 octombrie, Salonul Auto Bucuresti si Accesorii 2011 isi deschide portile la Romaero Baneasa. La eveniment vor fi prezente autoturisme, piese si accesorii auto, echipamente si utilaje pentru service-uri si spalatorii auto, sisteme audio si de navigatie, societati de leasing si de asigurari auto, presa de specialitate.

In pavilionul dedicat accesoriilor auto va fi prezentata o gama extrem de variata de produse destinate autovehiculelor: anvelope, piese, uleiuri, acumulatori, tehnica pentru service auto-moto, tehnica pentru vulcanizare, statii pentru spalatorii auto, echipamente de curatare si intretinere profesionale, detergenti ecologici, compresoare, baterii auto, masini de polisat si lustruit, statii si accesorii radio, sisteme de urmarire prin gps, sisteme multimedia auto etc.

Iubitorii automobilului vor putea admira si testa cele mai recente modele auto. De asemenea, la SAB & Accesorii vor fi expuse modele hibride, considerate de multi specialisti in domeniu viitorul autovehiculelor de oras.

Pe durata a cinci zile, spatiul expozitional, interior si exterior, se vor transforma intr-o veritabila arena pentru drive-teste, demonstratii auto si teste pentru echipamente auto, workshop-uri, conferinte si prezentari de produse.

FRAS SAB Arena va fi punctul de atractie al evenimentului, aici avand loc drive teste si demonstratii auto, sustinute de Federatia Romana de Automobilism Sportiv (FRAS) si Asociatia Asistentei Rutiere din Romania (A-CAR).

Informatii utile
Locatie: Romaero Baneasa, Bd. Ficusului, nr. 44, Sector 1, Bucuresti.
Program vizitare: 5-8 octombrie orele 10,00-20,00, 9 octombrie orele 10,00-18,00.
Deschiderea oficiala va avea loc miercuri, 5 Octombrie, ora 12,00; accesul vizitatorilor va fi permis incepand cu ora 10.00.
Pret unui bilet este de 20 lei si contine: voucher fast food in valoare de 5 lei. Vizitatorii vor avea ocazia de a participa la tombola SAB&A 2011, premiul cel mare fiind un ATV Linhai Worker 4×4.
Costurile pentru parcare sunt de 10 lei/zi si includ tichet tombola SAB&A 2011 (250 de premii oferite de Pole Position: Trico, Cartech, Deta, Champion, Pennwalt, Polarchem, Carifil, General Electric).

Distribuie acest articol!