Hirvonen si Lehtinen vin la Citroen
20.11.2011
        
Distribuie acest articol!   

Dupa un sezon exceptional, cu zece victorii, al saptelea titlu mondial la constructori si al optulea pentru Sebastien Loeb si Daniel Elena, echipa Citroen Racing face deja pregatirile pentru sezonul 2012. Avand initial contract pana in decembrie 2013, Citroen Racing a decis sa inceteze colaborarea cu Sebastien Ogier si Julien Ingrassia la finalul sezonului 2011.

In 2012 si 2013, Sebastien Loeb si Daniel Elena vor fi colegi de echipa cu Mikko Hirvonen si Jarmo Lehtinen. Finlandezii, vicecampioni mondiali in 2009 si 2011, au obtinut pana acum 14 victorii si 51 de clasari pe podium, din 124 de participari in Campionatul Mondial de Raliuri.

„Plecarea echipajul Sebastien Ogier – Julien Ingrassia atinge o coarda sensibila in intreaga echipa. Citroen Racing a stat in spatele primelor succese, mai intai in Junior WRC, apoi cu echipa Citroen Junior si in final cu echipa Citroen Total.  Au avut un sezon foarte bun in care au obtinut cinci victorii si au terminat pe locul trei in clasamentul general. Desigur, au avut si o contributie importanta la castigarea celui de-al saptelea titlu mondial la constructori. Acum suntem bucurosi sa-i primim in echipa pe Mikko Hirvonen si Jarmo Lehtinen.  Au fost cei mai mari rivali ai nostri in ultimele patru sezoane si abia asteptam sa colaboram cu ei in viitor. Mikko este un pilot talentat, iar consistenta sa ne va ajuta sa ne luptam pentru inca un titlu la constructori”, a spus Olivier Quesnel, directorul Citroen Racing.

Distribuie acest articol!