Primul Chevrolet Camaro vandut in Romania
06.12.2011
        
Distribuie acest articol!   

Primul model Chevrolet Camaro s-a vandut la scurt timp dupa ce a poposit in showroomul distribuitorului Radacini din Bucuresti. Importat oficial pentru prima data in Romania, primul exemplar Camaro a fost achizitionat cu  pachetul aniversar de 45 de ani.

Preturile pentru versiunea coupe incep de la 44.900 euro cu TVA, iar cele pentru versiunea decapotabila incep de la 49.900 euro cu TVA. Modelul Transformers Special Edition si pachetul aniversar de 45 de ani (foto) sunt disponibile la un pret suplimentar de 2.000 euro fiecare, cu TVA.

„Abia ajuns in showroomul Radacini, Chevrolet Camaro a  trezit interesul clientilor si am primit solicitari de oferta la cateva zile dupa ce l-am expus. Un nou contract de vanzare a fost semnat in Constanta si ne asteptam ca la inceputul anului sa se concretizeze si alte solicitari pe care le-am primit pana acum”, a declarat Nicolae Sorescu, director general al Grupului Radacini. „Judecand dupa cererile de oferta pe care le-am inregistrat pana acum, suntem indreptatiti sa credem ca Chevrolet Camaro va avea succes in Romania. Bineinteles ca nu vorbim de volume, tinand cont ce este un model de nisa, insa discutam despre o cerere imbucuratoare pentru acest segment”, a adaugat acesta.

Chevrolet Camaro fost lansat in luna noimebrie, iar la sfarsitul acesteia, primul Chevrolet Camaro importat oficial in Romania a fost livrat catre primul client.

Distribuie acest articol!