Schimbari la varful Chevrolet Europe
01.12.2011
        
Distribuie acest articol!   

Susan Docherty a fost numita in functia de presedinte si director general al Chevrolet Europe, decizie care va intra in vigoare incepand cu data de 1 ianuarie 2012. Aceasta va ocupa functia detinuta anterior de Wayne Brannon, care a decis sa se retraga de la General Motors dupa 38 de ani de activitate in cadrul companiei.

Incepand cu luna mai 2010, Susan Docherty a ocupat functia de vicepresedinte de vanzari, marketing si servicii post-vanzare in cadrul GM International Operations, avand o contributie semnificativa la succesul inregistrat de GM si Chevrolet pe pietele emergente.

Susan Docherty a ocupat anterior postul de vicepresedinte pentru marketing SUA in cadrul GM. Printre alte functii importante pe care le-a ocupat pot fi amintite cele de vicepresedinte vanzari, service si marketing SUA pentru GM, director general la Buick-Pontiac-GMC, director de marketing in cadrul GM Europe cu sediul in Germania si director international de marketing si comunicare la Zurich.

Wayne Brannon s-a alaturat companiei GM in anul 1973. A detinut diverse pozitii in cadrul departamentelor de vanzari, marketing si planificare pentru Cadillac, inainte de a deveni director GM de vanzari si marketing pentru Africa, in anul 1992. Incepand din acel an, a condus diverse activitati de vanzari si marketing in Africa, Orientul Mijlociu si America de Sud, locuind atat la Zurich, cat si la Sao Paulo. De la inceputul anului 2006, a impulsionat activitatea de relansare a marcii Chevrolet in Europa.

In timpul conducerii lui Brannon, Chevrolet si-a dublat volumul vanzarilor in Europa. Pe parcursul primelor trei trimestre ale anului 2011, Chevrolet a vandut peste 380.000 de autovehicule in Europa, realizand o crestere de ordinul zecilor a vanzarilor in 11 tari. In anul 2011, anul sarbatoririi centenarului marcii, pe pietele europene au fost lansate sapte modele Chevrolet noi.

Distribuie acest articol!