A treia victorie consecutiva Opel, in Raportul Dekra
16.01.2012
        
Distribuie acest articol!   

Opel Astra este autovehiculul cu cele mai putine defecte, conform rezultatelor raportului Masini Rulate Dekra 2012. Cu un index de 96,9 procente, Opel Astra a reusit cel mai bun rezultat dintre toate masinile testate in categoria Cel mai bun scor individual. Acest succes aduce marcii Opel ce-a de-a treia victorie consecutiva, trei ani la rand. In ceilalti doi ani, Opel a avut alti doi castigatori – Corsa (2010) si Insignia (2011).

De aceasta data, Opel Insignia a fost batut de Astra si s-a clasat pe locul doi in clasamentul Cel mai bun scor individual. Totusi, Insignia a inregistrat un index de defect de 96,0, cel mai bun rezultat in clasa medie. Modelele competitoare au fost invinse la o diferenta considerabila. “Faptul ca marca noastra are cel mai bun model din raportul Dekra pentru al treilea an consecutiv este o dovada suplimentara a calitatii vehiculelor noastre”, a declarat cicepresedintele Opel/Vauxhall pentru vanzari, marketing si servicii postvanzare, Alain Visser.

Dekra isi genereaza raportul anual asupra masinilor rulate prin realizarea de evaluari clare in 8 clase de vehicule si 3 segmente de distanta. Raportul este bazat pe date rezultate din 15 miloane de inspectii facute pe 230 de modele diferite. Dekra ia in considerare doar defectele tipice asociate masinilor rulate, precum coroziunea sistemului de esapament sau joc al suspensiei, incat sa poata emite o evaluare corecta asupra fiabilitatii vehiculelor. Defecte precum uzura cauciucurilor sau a lamelor stergatoarelor de parbirz nu sunt luate in considerare.

Dekra este unul dintre liderii mondiali in domeniul expertizei in zona sigurantei, calitatii si mediului inconjurator. Compania are 24.000 de angajati si este activa in peste 50 de tari.

Distribuie acest articol!