Centru de vanzari second hand, in Otopeni
27.01.2012
        
Distribuie acest articol!   

AAA New Kopel, unul dintre principalii dealeri de automobile rulate din Romania, inaugureaza cel de-al treilea centru de vanzari din Capitala. Noul dealership este localizat in apropierea aeroportului Otopeni, pe Calea Bucurestilor, nr. 201-203. AAA New Kopel, care face parte din Grupul New Kopel cu activitati in domeniul leasingului operational, rent-a-car, service auto si a importului si distributiei de automobile, opereaza deja doua centre de vanzari auto second hand, pe calea Vitan, in apropierea targului auto specializat, si Soseaua Bucuresti – Ploiesti.

Compania comercializeaza automobile second hand cu un istoric certificat, inmatriculate in Romania, si care au avut un singur proprietar anterior, compania de leasing operational Sixt New Kopel. Astfel, AAA New Kopel oferteaza numai automobile cu o stare tehnica optima si certificata, cu o fisa completa a interventiilor realizate in service. In plus, prin operatiunea de trade-in disponibila la AAA New Kopel, vechea masina a clientului poate constitui avansul pentru achizitia unei masini second hand mai noua.

Centrul de vanzari AAA New Kopel din Otopeni dispune de o oferta constanta de 50-60 de automobile, cu modele din toate clasele, incepand de la autoturisme pentru oras, precum Toyota Aygo, pana la modele precum Ford Focus sau SUV-urile Dacia Duster sau Hyundai Tucson.

La achizitia unei masini certificate AAA New Kopel, cumparatorul are la dispozitie intreg istoricul automobilului si beneficiaza de cea mai extinsa garantie pentru un automobil second hand: acoperire „din bara in bara” pentru o perioada de un an, la care se adauga posibilitatea inlocuirii automobilului cu un alt autoturism in termen de 7 zile. Cea mai mare parte a automobilelor din stocul AAA New Kopel au pana la trei ani, un rulaj mediu de 60.000 de kilometri si stare tehnica optima, deoarece masinile au ITP valabila cel putin un an.

Distribuie acest articol!