Midocar - de 20 de ani de pe piata auto
19.02.2012
        
Distribuie acest articol!   

Istoria Midocar incepe in 1992. Pe cand avea loc explozia primului concert Michael Jackson in Romania, pe cand se organiza primul recensamant de dupa Revolutie, si Midocar a pornit de la a fi… primul. Primul reprezentat in Romania al marcilor Volkswagen si  Audi. La intaiul sediu din Bd. Maresal Prezan, zona Aviatorilor din Bucuresti, Midocar le-a adus romanilor primul Audi 80 si primul Volkswagen Passat, in 1992. Tot in 1992, Midocar a avut primele standuri Volkswagen si Audi la expozitiile TIBCO si TIB din Bucuresti, iar in 1994 a pus bazele APIA, fiind cofondator al Asociatiei Producatorilor si Importatorilor Auto.

Compania a evoluat odata cu timpul, astfel incat astazi isi deruleaza activitatea in doua locatii – Otopeni si Vitan.  Dupa 20 de ani de activitate, dispune de capacitatea si experienta necesare pentru a oferi servicii complete, de la consultanta in alegerea modelului si a unei solutii de finantare cat mai convenabila, la servicii de intretinere si reparatii, precum si consiliere in vederea schimbarii autovehiculului, prin sistemul buyback.

In prezent Midocar este dealer si service autorizat al marcilor Volkswagen si Audi in Romania, oferind o gama de servicii complete (prevanzare si postvanzare) pentru marcile comercializate. Totodata, cartea de vizita a Midocar cuprinde service Skoda, autovehicule de ocazie si servicii buyback sub marca Weltauto, precum si leasing prin Midocar Leasing IFN. Toate acestea inseamna,  pe langa profesionalism si promptiudine, o disponibilitate accentuata si oferirea unor solutii personalizate pentru clientii proprii.

Distribuie acest articol!