Vine cel mai puternic Ferrari din toate timpurile!
22.02.2012
        
Distribuie acest articol!   

Noul model Ferrari este, dupa toate probabilitatile, 620 GT, cunoscut si dupa numele de cod F152 si care va fi inlocuitorul actualului 599. Va fi una dintre cele mai importante vedete ale editiei din acest an a Salonului de la Geneva, de luna viitoare. Pana atunci, Ferrari isi va prezenta noua creatie in avanpremiera, pe 29 februarie.

In asteptarea primelor imagini si informatii oficiale cu noul model, Ferrari a lansat pe internet filmul teaser de mai jos. Bineinteles, masina apare camuflata. Constructorul italian promite un agregat V12 complet nou, care va propulsa „cel mai puternic Ferrari din toate timpurile”, dupa cum suntem avertizati de acest film. Nota bene, vorbim de un Ferrari de strada, desigur, si nu de un bolid de curse!

Este de asteptat ca noul V12 sa aiba o cilindree de 6,3 litri si sa dezvolte 700 CP. Zvonurile, insa, nu se opresc aici! Se vorbeste deja despre o versiune de 800 CP, care ar urma sa doteze o varianta extrema a noului model. Va fi, in acelasi timp, punctul de plecare pentru un hipercar Ferrari, viitorul F70.

Foto: captura YouTube.com

Distribuie acest articol!