Bentley cere parerea publicului
25.03.2012
        
Distribuie acest articol!   

Prezentat recent, la Geneva, conceptul EXP 9 F, care prefigureaza viitorul SUV de la Bentley, nu a avut parte de o primire prea entuziasta. Dimpotriva chiar, designul prototipului a fost unul dintre cele mai controversate subiecte de dezbatere la editia de anul acesta a Salonului Auto de la Geneva.

In urma reactiilor, care au fost dintre cele mai diferite, cei de la Bentley au retrimis proiectul designerilor, care trebuie sa revizuiasca rezultatul propriei munci si sa gaseasca acum o solutie acceptabila pentru modelul de serie. Si asta pentru ca celebrul constructor de la Crewe va avea, in mod cert, un SUV. A spus-o chiar CEO-ul Wolfgang Durheimer! Chestiunea de fond este… cum va arata noul model!

Intr-un demers rar, mai ales in cazul brandurilor de superlux, Bentley incearca sa rezolve problema apeland si la… sugestiile publicului larg! Astfel, pe pagina de prezentare a companiei pe Facebook, cei dispusi sa-si exprime parerea pot da o mana de ajutor, completand un chestionar online. Ei trebuie sa precizeze ce modificari s-ar impune, atat la exterior, cat si la interior. De asemenea, pot da o serie de sugestii pentru optimizarea viitorului SUV din punct de vedere al utilitatii, dar si pentru ameliorarea aspectului sau.

Distribuie acest articol!