Cronologie Citroen, pe Facebook
28.03.2012
        
Distribuie acest articol!   

Daca Facebook ar fi existat in 1919,  Andre Citroen, un vizionar din punct de vedere al comunicarii si promovarii, ar fi fost fara indoiala un adept convins al acestei retele de comunicare. Citroen profita 93 de ani mai tarziu de cea mai recenta evolutie Facebook – aplicatia Timeline. Astazi, fanii Citroen pot calatori in timp pe pagina oficiala de Facebook Citroen Romania si pot descoperi intr-un mod inedit cele mai importante momente din istoria marcii.

Facebook a facut un pas inainte cu aplicatia Timeline, iar Citroen a ales sa exploateze la maximum noul feature al celei mai mari retele de socializare din lume. Inca de pe prima pagina, fanii au ocazia sa parcurga istoria marcii Citroen datorita unei axe a timpului, din momentul crearii si pana in momentul postarii ultimului mesaj.

Citroen profita astfel de aceasta ocazie pentru a impartasi celor aproape 36.000 de fani din Romania si celor aproximativ 1,5 milioane de fani din intreaga lume cele mai importante momente din istoria marcii. Calatoria in timp, pe Facebook Timeline, incepe in 1919, anul in care Andre Citroen a pus bazele companiei care ii poarta numele si scoate in evidenta peste 250 de evenimente importante din istoria marcii, cum ar fi lansari de modele noi, inovatii in tehnologie, rezultate de top in motorsport sau idei ingenioase din publicitate. Toate momentele importante din istoria marcii Citroen sunt acum online, pe Facebook.

In plus, pe pagina de Facebook Citroen Romania sunt mentionate si cele mai importante evenimente ale marcii in Romania, incepand cu anul 2007, anul infiintarii filialei Citroen Romania. Aplicatia Timeline este modul ideal de a prezenta o istorie pasionanta care demonstreaza dinamismul Creative Technologie, al marcii Citroen.

Distribuie acest articol!