MINI United 2012
28.03.2012
        
Distribuie acest articol!   

A venit vremea pentru o noua reuniune MINI United. Comunitatea internationala ce s-a format in jurul marcii britanice de automobile mici premium se va reuni la cea de-a patra editie a festivalului in aer liber, intre 11 si 13 mai 2012. Pe langa activitatile traditionale ale comunitatii – motorsport si lifestyle -, participantii la editia 2012 a MINI United vor avea parte, la Circuitul Paul Ricard, in Le Castellet (Franta) – gazda a unor curse de Formula 1 de-a lungul mai multor decenii – de spectacole oferite de artisti de renume din lumea muzicii.

Pentru pasionatii MINI, universul creat in jurul MINI United a oferit mereu multe optiuni. Si in acest an, evenimentul va fi o data in calendar pentru cei atrasi de ritmul muzicii. Prin dezvaluirea programului oficial MINI United, devine o certitudine ca nu doar fanii MINI vor fi cei al caror apetit pentru muzica va fi satisfacut; participantii la festival – care vor veni de pretutindeni – vor avea posibilitatea de a-si vedea live preferatii din muzica nationala si internationala.

Confirmari in programul MINI United 2012 – vineri, 11 mai: Iggy and the Stooges, Martin Solveig, Hubert-Felix Thiefaine, The Rifles, Naive New Beaters; sambata, 12 mai: Gossip, The Ting Tings, Ben Mazue, SOMA, Charlie Winston, Birdy Nam Nam.

In 2009, aproximativ 25.000 de fani din peste 40 de tari s-au reunit la Silverstone (Anglia) pentru cel de-al treilea festival MINI United, atunci cand au sarbatorit nu doar cea de-a treia reuniune a comunitatii, ci si a 50-a aniversare de la infiintarea marcii.

Distribuie acest articol!