Procar Skoda Timisoara, gazda pentru campioni
27.04.2012
        
Distribuie acest articol!   

Masina care s-a acoperit de glorie in ultimii ani, in cadrul celebrului IRC (Intercontinental Rally Challenge), a ajuns in premiera la Timisoara, cu ocazia etapei din Campionatul National de Raliuri. Inainte de a lua startul la Timis Rally 2012, Skoda Fabia S2000 a fost vedeta in showroom, la Procar – Centrul Skoda Timisoara, invitati speciali la acest eveniment fiind cei care concureaza in CNR cu aceasta masina, dublul campion national Dan Girtofan si copilotul sau, Eugen Rotaru.

Organizarea unor astfel de evenimente face parte din traditia casei la Procar, compania timisoreana fiind mereu aproape de crema motorsportului romanesc. Inca din primii ani de activitate, a fost puternic implicata in raliuri. Astfel, primele masini performante pe care a alergat celebrul Titi Aur in anii 90 (Audi S2, Toyota Celica) au fost importate prin Procar. Compania a obtinut apoi statutul de furnizor oficial de echipamente de curse pentru echipa de uzina Dacia Pitesti, cea care la vremea respectiva se confunda cu selectionata nationala de raliuri a Romaniei. Procar a fost, mai apoi, initiatorul primei competitii monomarca din istoria sportului auto romanesc, Cupa Dacia Nova, reusind sa convinga nume mari, precum Bosch sau Bridgestone, sa se implice in premiera in sportul romanesc, in calitate de sponsori.

Apoi, Procar a devenit dealer Skoda, legandu-si numele in exclusivitate, de celebrul brand ceh. Si in noul context, Procar a ramas apropiat de sportul cu motor, fiind alaturi mereu de cei care au alergat pe Skoda.

„Acum, cand exista o echipa Skoda Romania, cu un pilot precum Dan Girtofan si o masina ca Fabia S2000, este in firescul lucrurilor ca la etapa CNR de la Timisoara, acestia sa fie oaspetii nostri speciali“, declara doamna Mihaela Rusu, director general Procar – Centrul Skoda Timisoara.

„Ne bucuram ca avem sustinatori la Timisoara si ca am reusit sa prelungim acest parteneriat si in plan regional, cu reprezentanta din Banat. Desigur ca, fiind la volanul unei masini atat de performante, asupra mea apasa o presiune uriasa, insa sunt convins ca vor veni si rezultatele. Sper sa ajungem la final pe un loc cat mai bun in clasament“, a declarat Giri.

Distribuie acest articol!