Opel Movano, in dotarea ISU
04.05.2012
        
Distribuie acest articol!   

Fidel promisiunii No Job Too Big, modelul Opel Movano aflat la a doua generatie se va afla la dispozitia Inspectoratelor pentru Situatii de Urgenta ale Municipiului Bucuresti si judetului Ilfov. Achizitia a sase autospeciale complexe de interventie, descarcerare si acordarea primului ajutor Opel Movano este parte a proiectului Dezvoltarea  si  Dotarea  Serviciilor Profesioniste Pentru Interventii  in Situatii de Urgenta  in  Regiunea  Bucuresti – Ilfov.

Modelele Movano utilizate au configuratia L3H2 (lungimea de 6.198 mm si inaltime 2.488 mm) si sunt dotate cu motoare diesel 2.3 CDTI si tractiune spate. Masinile, a caror dotare interioara a fost realizata in Romania, au echipamente de descarcerare Holmatro, iar interiorul a fost compartimentat astfel incat sa permita accesul facil pentru utilizatori, tinand cont totodata de ergonomia masinii si a utilajelor. Tipul caroseriei alese este VAN cu usi culisabile, atat pe stanga cat si pe dreapta.

Furnizarea modelelor Movano in conformitate cu specificatiile proiectului a fost realizata de partenerul Opel Radacini Motors. Directorul general Radacini Motors, Nicolae Sorescu, considera ideala varianta Opel Movano pentru acest tip de actiuni: "Analizele organismelor germane independente au certificat Opel drept o marca extraordinar de fiabila, iar utilizarea modelului Movano in scopul operatiunilor de interventie va garanta ca echipa va ajunge in cel mai scurt timp si in conditii optime. Suntem onorati ca am putut furniza aceste masini, cu astfel de dotari speciale".

Distribuie acest articol!