Un SUV si o limuzina Aston Martin, intr-un an
22.05.2012
        
Distribuie acest articol!   

De la o vreme pare sa bata un vant favorabil SUV-urilor, prin sferele inalte ale marcilor supersport sau de superlux. Bentley, cu al sau concept EXP 9 F, pare decis sa intre pe acest segment. Lamborghini a prezentat recent conceptul Urus, iar Aston Martin pare sa treaca, in sfarsit, la fapte.

Conform unor informatii din interior, Aston Martin va lansa, in urmatorul an, atat un SUV, cat si un sedan. Primul ar putea fi inspirat de conceptul Lagonda, prezentat in 2009, la Salonul de la Geneva (foto). Reactiile de atunci au fost dintre cele mai diverse, iar cei de la Aston Martin par sa-si fi facut temele intre timp, fiind gata sa prezinte acum o noua versiune, profund revizuita.

Noul concept de SUV ar urma sa fie prezentat in primavara anului viitor, tot la Geneva, insotit de un alt prototip, care va prefigura o limuzina. Ramane de vazut cum vor arata viitoarele SUV-uri britanice de superlux si daca ele vor deveni, in cele din urma, modele de serie, avand in vedere ca atat Lagonda, cat si EXP 9 F, n-au avut parte doar de laude, in prima faza.

Distribuie acest articol!