Fotografii BMW de colectie
08.06.2012
        
Distribuie acest articol!   

Un proiect fotografic deosebit – colaborarea intre BMW Group si galeria Lumas – are drept scop prezentarea unei imagini unice in istoria marcii, a celor mai frumoase modele BMW. Colectia a fost realizata de Erik Chmil, unul dintre cei mai apreciati fotografi de automobil la nivel international.

Seria de fotografii urmareste de-a lungul istoriei modele BMW de legenda: BMW 328 Roadster si BMW 328 Mille Miglia Coupe, BMW 326 Cabrio, BMW 507 Roadster, BMW 503 Cabrio, BMW Isetta, BMW 502 V8 Cabrio, BMW 3.0 Csi, BMW M1 si noul BMW Seria 6 Gran Coupe. Fiecarui model ii sunt dedicate doua perspective, fata si lateral, si trei imagini de detaliu.

Este povestea evolutiei unui design cu o traditie bogata, cu elemente care au fost pastrate si transformate de-a lungul timpului. Asa este exemplul grilei duble de radiator, care se regaseste pe toate modelele marcii incepand de la BMW 303 din 1933, farurilor cu inele duble sau curbei Hofmeister a montantului C.

Colectia vorbeste in egala masura despre forme si proportii, design si tehnologie, trenduri si traditie. Prezinta modele cu caracter puternic, cu o imagine bine definita, dar care sunt integrate clar in familia BMW.

Lumas va oferi spre vanzare aceste opere de arta, in formate diverse de la 14×14 la 80×120 cm, intr-o editie limitata, semnata de fotograf. Aceste imagini sunt disponibile pe website-ul galeriei, cu preturi de la 29 pana la 790 euro.

Distribuie acest articol!