IRC: Raliul Targa Florio, oprit de o tragedie
19.06.2012
        
Distribuie acest articol!   

Raliul Targa Florio, etapa a cincea din Intercontinental Rally Challenge (IRC), a fost oprit dupa speciala a opta, in urma tragicului incident in care si-a pierdut viata copilotul Gareth Roberts. Marco Tempestini si Dorin Pulpea (foto) se aflau in acel moment pe pozitia a treia in IRC Production Cup.

Ultima zi din Raliul Targa Florio s-a terminat prematur dupa prima proba speciala a zilei, in urma unui tragic accident in care a fost implicat echipajul cu numarul 15, Craig Breen – Gareth Roberts, in urma caruia si-a pierdut viata copilotul Gareth Roberts. In semn de respect, organizatorii au decis sa opreasca raliul. „Este un eveniment trist. Nici nu stiu ce sa spun in astfel de momente. Este una dintre acele situatii teribile care nu crezi ca se poate intampla. Toate gandurile noastre sunt indreptate acum catre familia lui Gareth Roberts si spre Craig Breen”, a spus Tempestini.

Marco Tempestini si Dorin Pulpea au terminat raliul pe pozitia a treia, pozitie ocupata si la finalul zilei de sambata, si au urcat pe locul 2 in clasamentul IRC Production Cup, cu un total de 33 puncte.

Distribuie acest articol!