Parteneriat Chevrolet - Manchester United
01.06.2012
        
Distribuie acest articol!   

Chevrolet va incheia un parteneriat pe cinci ani cu gigantul din Barclays Premier League, Manchester United, pentru a deveni Partenerul Auto Oficial al clubului. Chevrolet a anuntat ca fanii vor fi principalii beneficiari ai sponsorizarii. Marca se va concentra pe aducerea suporterilor clubului si a fanilor fotbalului din toata lumea mai aproape de joc ca oricand.

Detaliile despre acest parteneriat global vor fi anuntate in cadrul unui eveniment organizat la muzeul de stiinta si tehnologie din Shanghai, care va reuni reprezentanti ai Chevrolet, Manchester United si invitati speciali. „Manchester United are printre cei mai pasionati suporteri ai oricarui club sportiv din lume,” a declarat Joel Ewanick, director international de marketing in cadrul General Motors. „Marca Chevrolet este mandra de parteneriatul cu Manchester United si se angajeaza sa-i considere pe fani prioritari in orice activitate desfasurata”.

David Gill, director executiv al Manchester United: „Desi activeaza in domenii foarte diferite, Chevrolet si Manchester United au multe valori in comun. Asemenea clubului, marca are radacini adanci in istorie. Si-a sarbatorit recent centenarul si a devenit o marca internationala, comercializand autovehicule in peste 140 de tari. In plus, isi doreste sa fie cea mai buna din domeniul sau si sunt bucuros sa anunt ca Chevrolet este noul nostru Partener Auto Oficial”.

Distribuie acest articol!