Dubla victorie Lucien Hora, la Resita
03.07.2012
        
Distribuie acest articol!   

Hora a facut spectacol pe Valea Domanului si a castigat ambele duble resitene, programate la finele saptamanii trecute, in cadrul intrecerii interne de viteza in coasta. Pilotul resitean s-a impus pe traseul sau de casa in etapele a V-a si a VI-a ale Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop 2012, consolidandu-si prima pozitie in clasamentul general al competitiei.

Desi in etapa de vineri, Hora iesea in decor pe prima urcare de antrenamente si realiza al cincilea timp in prima mansa de concurs, la finele zilei, pilotul monopostului Lola si-a adjudecat si cea de-a patra victorie consecutiva obtinuta in actualul sezon de coasta. In etapa de vineri, protagonistii Lucian Raduta, Mihnea Dutescu, Catalin Cismaru si Daniel Onoriu au dat emotii spectatorilor prin schimbarile imprevizibile de clasament de la o mansa la alta. Cu Mihnea Dutescu in frunte dupa o mansa de antrenamente si cu Lucian Radut cu cel mai bun timp in prima mansa de calificari, podiumul final a fost format din Lucien Hora pe prima treapta, Lucian Radut pe a doua si Daniel Onoriu luand bronzul etapei.

In etapa de duminica toate mansele, atat cele de antrenament, cat si cele de concurs, au avut aceeasi structura top 3, Hora fiind primul, Lucian Raduta al doilea si Daniel Onoriu al treilea. La finele zilei, Hora si-a adaugat a cincea victorie consecutiva in palmaresul sezonului 2012 si isi consolideaza prima pozitie in clasamentul general al CNVC Dunlop 2012, la un ecart de 36 de puncte fata de urmatorul clasat, Lucian Raduta. Pilotul de grupa A se detaseaza pe locul doi la general de urmaritorul sau, Mihnea Dutescu, si se impune categoric la grupa A. Odata cu etapele resitene, Daniel Onoriu marcheaza cel de-al treilea podium in CNVC Dunlop 2012 si urca pe locul patru in clasamentul general al competitiei, devansandu-l pe vicecampionul sezonului 2011, Paul Andronic, cu numai un punct.

Cupa Resita a contat ca a treia dubla in Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2012 si a aliniat 40 de concurenti la start in etapa de vineri si 38 in cea de duminica. Urmatoarea etapa a CNVC Dunlop 2012 va avea loc la Sinaia, in perioada 27-29 iulie 2012.

Distribuie acest articol!