Gama BMW Performance, prezentata online
19.07.2012
        
Distribuie acest articol!   

Gama exclusiva BMW Performance ofera posibilitatea modificarii modelelor marcii cu componente sport. Acum pasionatii marcii au la indemana o noua pagina de internet dedicata, unde pot descoperi oferta completa BMW Peformance si pot adresa solicitari pentru mai multe informatii direct catre service-urile autorizate ale marcii.

BMW Performance completeaza gama clasica de accesorii BMW originale cu componente care imbunatatesc performantele dinamice si imaginea sportiva a modelelor marcii. Acestea au fost special create pentru BMW Seria 1, Seria 3, BMW X5 si X6 si pot fi instalate pe aceste automobile la orice service autorizat BMW.

Acum BMW Performance vine cu o noua prezentare online a gamei de produse, sub forma unui catalog digital. Utilizatorii pot descoperi toate componentele Performance in functie de model si pot adresa solicitari directe, personalizate pentru modelul detinut, direct catre un  service autorizat BMW din Romania.

Gama include patru categorii de componente – pentru sasiu, grup motor propulsor, aerodinamica si design interior si exterior. Optiunile sunt foarte bogate – de la volan sport acoperit cu Alcantara sau scaune tip scoica, pana la un sistem de evacuare care asigura un plus de putere si un sunet mult mai puternic. Accesoriile nu doar ca sunt special create pentru fiecare model in parte dupa specificatiile exacte ale marcii, dar folosesc si o serie de materiale avansate, asa cum este fibra de carbon pentru componente cu o masa minima. Aceasta, alaturi de un design spectaculos, explica de ce pentru piata din Romania cel mai solicitat produs a fost kit-ul de design exterior pentru modelele BMW X5 si BMW X6.

Distribuie acest articol!