Noua gama de GPS-uri Mio Spirit, in Romania
30.07.2012
        
Distribuie acest articol!   

Mio Technology, liderul pietei de dispozitive GPS din Romania, lanseaza pe piata locala noua gama de dispozitive GPS, Mio Spirit 2012, echipate cu serviciul de actualizare a hartilor, Lifetime Map Update (LMU). Toate dispozitivele GPS din noua serie dispun, de asemenea, de modul de navigatie pentru camioane.

Noua generatie a GPS-urilor Spirit include sase noi modele: Mio Spirit 490LM, Mio Spirit 495LM, Mio Spirit 497LM (ecran cu diagonala de 11 cm / 4,3 inch), alaturi de Mio Spirit 690LM, Mio Spirit 695LM, Mio Spirit 697LM (ecran cu diagonala de 13 cm / 5 inch).

Serviciul Lifetime Map Update ofera utilizatorilor posibilitatea de a-si actualiza gratuit hartile pe toata durata de functionare a GPS-ului. In comparatie cu gama anterioara, lansata in 2011, care nu furnizeaza serviciul Lifetime Map Update pentru toate modelele, costul noilor GPS-uri nu inregistreaza cresteri. Sistemele GPS din noua gama sunt disponibile cu hartile din 44 de tari europene. Un avantaj important este, de asemenea, optiunea care permite inchirierea altor harti pentru o durata de trei, sapte sau 30 de zile.

Smart Routes foloseste o baza de date cu informatii preluate de la milioane de soferi pentru a optimiza ruta calculata, astfel incat utilizatorii sa calatoreasca mai rapid si mai eficient in orice moment al zilei. In acelasi timp, modulul perfectionat LearnMe Pro monitorizeaza si retine stilul dumneavoastra de condus, oferindu-va rute personalizate in functie de preferinte. Datorita optiunii Choice of Routes, puteti previzualiza patru rute diferite pe ecran: cele mai rapide, mai scurte, mai usoare sau economice, avand optiunea de a selecta ruta care se potriveste cel mai bine fiecarei situatii.

Toate GPS-urile Mio Spirit 2012 ofera asistenta pentru rularea pe banda corecta, parcare, vizualizare 3D, Text-to-Speech, ghidare pentru tuneluri si informatii despre rutele selectate. Echipate cu Bluetooth, modelele Mio Spirit 497LM si Spirit 697LM permit apelarea hands-free, accesarea informatiilor despre vreme si cautarea locala pe Google, extinzand astfel accesul la o colectie imbogatita de puncte de interes (POI), limitate doar de accesul la Internet. Noua gama de dispozitive de navigatie prin GPS Mio Spirit 2012 este disponibila pe piata din Romania la preturi care incep de la 669 lei.

Distribuie acest articol!