Peugeot 208, premiat pentru interfata touch screen
31.07.2012
           
Distribuie acest articol!   

Interfata touch screen a modelului Peugeot 208 a primit titlul de Comfort Innovation of the Year din partea unui juriu international format din jurnalisti auto. Premiul a fost acordat la Stuttgart, cu prilejul expozitiei Automotive Interiors Expo.

Modelul 208 s-a bucurat de recunoastere, primind titlul gratie noilor functii oferite de ecranul tactil de 7 inch. Standard incepand cu al doilea nivel de echipare (Active), interfata unica grupeaza functii care inainte erau separate: radio, muzica, navigatie, setari vehicul (cum este cazul celor pentru lumina ambientala, stergatorul spate conectat la marsarier).

Interfata ofera utilizatorului continuitate intre vehicul si viata sa personala si profesionala. Gratie conexiunii prin Bluetooth sau prin mufa USB, noul Peugeot 208 se poate conecta la un dispozitiv portabil (telefon, tableta, player multimedia), ce poate fi controlat cu ajutorul ecranului sau a comenzilor integrate pe volan pentru a asculta muzica, a afisa imagini stocate, sau a primi sau a efectua apeluri telefonice. Printre alte functii, telefonul imparte datele de contact cu sistemul de navigatie, permitand selectarea destinatiei din lista de contacte a telefonului.

Premiul este de asemenea si o recompensa pentru noua generatie de servicii Peugeot Connect Apps, ale caror aplicatii au fost dezvoltate pentru a usura viata de zi cu zi a conducatorilor auto. Acestia beneficiaza acum de informatii extrem de folositoare si actualizate: pretul carburantului, locuri de parcare disponibile, conditii de trafic, conditii meteo, etc.

Titlul a fost acordat modelului Peugeot 208 de catre un juriu alcatuit din jurnalisti auto influenti, membri ai Automotive Interiors Expo. Desfasurata la Stuttgart, in acelasi timp cu Automotive Testing Expo,Engine Expo si Vehicle Dynamics Expo, expozitia reuneste profesionisti auto din intreaga lume.

Distribuie acest articol!