Red Bull Racing, in turneu prin America
22.08.2012
        
Distribuie acest articol!   

Echipa de Formula 1 Red Bull Racing a ajuns de curand in America, pentru a filma un videoclip destinat promovarii si cresterii popularitatii Formulei 1 in Statele Unite.  Dupa ce, in luna august a anului trecut,  monoposturile s-au plimbat prin orasul Austin, Texas, si pe traseul neasfaltat al Circuit of the Americas, locul unde se va desfasura Marele Premiu al Statelor Unite in luna noiembrie a acestui an, acum monopostul echipei Red Bull Racing au ajuns in New Jersey, locul unde in 2013 este programat Grand Prix of America.

Pilotat de legendarul David Coulthard, monopostul RB7, masina campioana din 2011, a trecut prin Liberty State Park, tunelul Lincoln si pe strazile din Weehawken si vestul orasului New York care vor fi folosite pentru circuitul stradal unde se va desfasura, in 2013, Grand Prix of America.

Monopostul RBR a ajuns mai intai in Liberty State Park, iar ziua s-a terminat in acordurile imnului Statelor Unite, intonat de… motorul monopostului Red Bull Racing. Noaptea, actiunea s-a mutat in tunelul Lincoln, cel care leaga New York de New Jersey, monopostul RBR fiind fara indoiala cel mai rapid mijloc de locomotie care a facut vreodata legatura intre NYC si New Jersey: viteza de top 305 km/ora. In plus, in aceasta a doua vacanta americana, RB7 este prima masina de Formula 1 care a parcurs circuitul stradal pe care se va desfasura anul viitor Grand Prix of America.

Distribuie acest articol!