VW Touareg CC, derivat din Cross Coupe Concept
06.08.2012
        
Distribuie acest articol!   

La Volkswagen se studiaza posibilitatea lansarii unei versiuni coupe a modelului tot-teren Touareg. Si s-ar putea ca decizia in acest sens sa fie luata chiar mai repede decat era prevazut in privinta extinderii familiei de SUV-uri Volkswagen.

Fara indoiala, sefii de la Wolfsburg iau in calcul acest gen de SUV in urma neasteptatului succes inregistrat de BMW X6, primul model din acest segment. Si la Audi se pregateste un model de aceeasi factura, care ar urma sa fie dezvoltat pe platforma A6 si care s-ar putea numi Q6.

Touareg CC ar urma sa fie dezvoltat pornind de la conceptul Cross Coupe expus in premiera la Salonul de la Tokyo, din 2011. Acest prototip (foto) ar urma sa stea la baza unei noi platforme tehnice in gama de modele Volkswagen. Conform publicatiei germane AutoBild, versiunea coupe a binecunoscutului Touareg ar urma sa-si faca aparitia in 2015.

Ramane de vazut daca informatiile celor de la AutoBild sunt corecte si Touareg CC va deveni realitate. Publicatia germana vehiculeza chiar si un pret de start – undeva sub 50.000 de euro.

Distribuie acest articol!