Dacia a donat 13 Logan Van Crucii Rosii Romane
25.09.2012
        
Distribuie acest articol!   

Automobile Dacia a anuntat, duminica, 23 septembrie, in cadrul Galei Crucii Rosii, transmise in direct la TVR 1, ca transfera organizatiei dreptul de proprietate asupra celor 13 Dacia Logan Van pe care i le-a pus la dispozitie, din 2009.

Vehiculele sunt utilizate de trei ani de filialele din Arges, Braila, Buzau, Cluj, Iasi, Ilfov, Bucuresti (5 sectoare), Suceava si Vrancea, in special pentru preluarea si distributia alimentelor colectate in cadrul proiectului Banca de Alimente. Fiecare vehicul a parcurs in medie peste 30.000 de km anual si a distribuit peste 10.000 kg de alimente.

De sprijinul voluntarilor Crucii Rosii au beneficiat atat persoane defavorizate (batrani, copii din familii cu dificultati, familii mono-parentale sau cu foarte multi copii, camine de batrani sau camine pentru copii abandonati), cat si persoane afectate de inundatii, catastrofe naturale sau incendii.

Cu ocazia Galei, Dacia a mai anuntat ca se alatura unui nou proiect al Crucii Rosii – Centre de prim ajutor in comunitatile izolate – si va contribui la organizarea unui astfel de centru in judetul Arges, in satul Slatina, comuna Nucsoara.

Distribuie acest articol!