Dacia Romania lanseaza pagina locala de Facebook
17.09.2012
        
Distribuie acest articol!   

Incepand cu luna august, fanii marcii Dacia isi pot da intalnire in fiecare zi, in mediul virtual. Dacia si-a lansat recent pagina locala de Facebook dedicata cu prioritate publicului din Romania, propriul sau canal Youtube, dar si un cont dedicat pe site-ul Pinterest.

In mai putin de o luna de la data crearii paginii locale Facebook Dacia Romania, peste 16.000 de utilizatori s-au declarat fani ai marcii romanesti. Dacia a ales sa fie prezenta pe platformele de social media pentru a fi mai aproape de clientii sai, pentru a le asculta opiniile si a crea un dialog real cu cei interesati de brandul si de produsele sale. Dacia doreste ca pagina sa de Facebook sa contribuie la formarea unei comunitati in jurul marcii.

Partenerul Dacia in crearea unei identitati specifice pe canalele de social media este agentia Xplain. Aceasta va coordona si va dezvolta strategia sa de comunicare si prezenta brandului pe platformele de socializare. Scopul comun al celor doi parteneri este ca marca romaneasca sa-si consolideze pozitia de lider in comunicarea online pe segmentul sau, implicandu-se constant in conversatiile tuturor celor interesati de universul Dacia.

Distribuie acest articol!