Un SUV Alfa Romeo, in 2013?
18.09.2012
        
Distribuie acest articol!   

In 2003, Alfa Romeo a prezentat conceptul Kamal, ce parea sa prefigureze un SUV care, din pacate, n-a mai intrat  in productia de serie nici pana astazi! Acum, aparitia unor imagini spion cu un exemplar modificat Alfa Giulietta a reaprins imaginatia fanilor, insa deocamdata nu se stie nimic oficial. Avand in vedere colaborarea cu americanii de la Chrysler, zvonurile dau acum ca certa aparitia unui SUV Alfa, pe platforma Jeep.

Se pare ca viitorul SUV Alfa Romeo va fi dezvoltat pe tehnica de la Jeep Cherokee. Ar urma sa dispuna standard de doua roti motrice si doar optional de tractiune integrala. Ca marime, se va situa aproape de BMW X1 si Audi Q3, masurand 4,5 m lungime.

Daca zvonurile se vor confirma, prima aparitie oficiala a acestui SUV italo-american se va consuma la inceputul anului viitor, la Salonul Auto de la Detroit. Doua luni mai tarziu, in martie, ar urma sa isi faca debutul si in Europa, cu ocazia Salonului de la Geneva. La exact un deceniu dupa prezentarea conceptului Kamal!

Distribuie acest articol!