Camion fara frane, la 190 km/ora!
17.10.2012
        
Distribuie acest articol!   

Accidentul surprins in filmul de mai jos este unul pe cat de rarisim, pe atat de grav. In acelasi timp, sansa celui de la volan a fost pe masura incidentului!

S-a intamplat sambata trecuta, in campionatul brazilian de campioane – viteza pe circuit, denumit Formula Truck, in calificari, la Guapore. Camionul Volvo al echipei Motorport DB, pilotat de Diumar Bueno, a ramas fara frane, pe cand rula cu aproape 190 km/ora!

Cum s-a terminat totul este lesne de imaginat, iar imaginile vorbesc de la sine: dupa ce aproape ca si-a luat zborul, pe o traiectorie rectilinie si fulgeratoare, camionul a spulberat un parapet si pur si simplu… a disparut in decor! Mastodontul a fost distrus complet, brutala incursiune in decor sfarsindu-se cu o cadere in gol de la 15 metri.

Paradoxal, pilotul a scapat, totusi, ieftin: fracturi ale ambelor picioare si la bratul drept si o taietura la limba. Iar pe intreaga durata a operatiunilor de salvare, Diumar Bueno a ramas constient! Sau, daca vreti, s-a nascut a doua oara. Si ce noroc ca in acea zona nu erau amplasate tribune!…

Foto: formulatruck.com.br

Distribuie acest articol!