Iacarii Acrobati, la SAB 2012
04.10.2012
        
Distribuie acest articol!   

Cea de-a X-a editie a Salonului Auto Bucuresti & Accesorii se anunta una spectaculoasa, atat datorita noutatilor din domeniul autovehiculelor si accesoriilor auto, cat si programului special pregatit de organizatori pentru publicul vizitator. Astfel, in cele doua weekend-uri ale evenimentului, echipa Iacarii Acrobati va executa in cadrul SAB & Accesorii 2012 demonstratii aeriene cu doua avioane tip YAK 52TW.

Echipa Iacarii Acrobati, cunoscuti in lume cu numele de Acrobatic Yakkers zboara anual in peste 30 de demonstratii in Romania, Europa si Orientul Mijlociu. Placerea zborului si devotamentul fata de avioanele lor pe care atit echipa cit si cei care o sustin direct sau ca parteneri este oglindita in modul in care acestia zboara.

Zborul demonstrativ al Iacarilor Acrobati se desfasoara intre 100 si 800 metri fata de sol pe o raza de un km, cu viteze intre 0 si 450 km/ora, iar pilotii rezista in aceste evolutii la suprasarcini intre +5 si -3G pentru zborul in formatie, iar pentru acrobatiile individuale intre +7 si -5G. Prezenta Iacarilor Acrobati la eveniment a fost posibila cu sprijinul Stefanclayt, unic importator scule Draper in Romania.

Reamintim ca marcile auto care si-au confirmat deja prezenta la eveniment sunt Mercedes-Benz, Range Rover, Land Rover, Jaguar, Mitsubishi, Ford, Hyundai, Volvo, Citroen, Opel, Chevrolet, Honda, Kia si Hyundai. Recent, Skoda si SEAT si-au confirmat prezenta la eveniment prin dealerii Avia Motors si Alto Syncro.

SAB & Accesorii 2012 se desfasoara in perioada 19-28 octombrie, la Romaero Baneasa.

Distribuie acest articol!