Opel inaugureaza un nou sediu la Iasi
25.10.2012
        
Distribuie acest articol!   

Prezenta Opel in estul tarii este si mai puternica din aceasta saptamana: partenerul Opel Ande Motors a inaugurat un nou sediu, construit dupa cele mai recente rigori ale marcii. Amplasat la iesirea din Iasi spre comuna Letcani, spatiul Opel aloca 300 mp pentru showroom, in timp ce intreg complexul se intinde pe 700 mp.

Pe langa comercializarea masinilor Opel, complexul ofera servicii post-vanzare ce includ operatiuni mecanice, electrice, diagnoza sau ITP. Inaugurarea sediului aduce si primul eveniment dedicat publicului larg, “porti deschise” pentru gama Astra actualizata si completata de introducerea noii versiuni de caroserie sedan.

Showroom-urile Opel asteapta in acest an sosirea modelului SUV sub-compact Mokka, primul al unui producator german disponibil in acest segment. Anul 2013 va aduce noul model sic de oras, ADAM, dar si Opel Cascada, noua decapotabila de dimensiuni medii disponibila in oferta marcii.

Reteaua Opel din Romania va primi cele doua modele in prima parte a anului, in timp ce dinamica sa permanenta va aduce in perioada urmatoare si alte noutati cu privire la noi spatii.

Distribuie acest articol!