S-Cross, despre viitorul crossover compact Suzuki
01.10.2012
        
Distribuie acest articol!   

Conceptul prezentat de Suzuki, zilele acestea, la Salonul de la Paris, ne ofera primele indicii referitoare la inlocuitorul actualului crossover compact SX4, produs in colaborare cu FIAT (Sedici), in Ungaria, la Esztergom. Conceptul se numeste Suzuki S-Cross, iar versiunea de serie a fost deja surprinsa in diverse colturi din Europa, camuflata, la teste.

Evident, in versiunea de serie vom vedea mult mai putine dotari spectaculoase dintre cele prezente pe prototipul prezentat la Paris – lumini LED-intensiv, jante cromate supradimensionate, evacuare sport s.a. In schimb, putem trage cateva concluzii referitoare la aspectul si dimensiunile modelului care va inlocui SX4, in cursul anului viitor.

In mod cert, noul Suzuki va fi mai masiv si se va apropia ca dimensiuni de SUV-urile compacte, precum Nissan Qashqai. Prin urmare, Suzuki va abandona aspectul de “mic 4×4 urban” si va oferi mai mult spatiu la bord, un portbagaj de peste 400 litri si o lungime totala de circa 4,3 metri.

Cu toate ca nu au fost anuntate detaliile legate de motorizari, Suzuki promite versiuni eficiente, practice si economice, potrivite unul mini-SUV numai bun pentru utilizare zilnica!

Distribuie acest articol!