SAB & Accesorii 2012, gata de start
14.10.2012
        
Distribuie acest articol!   

In perioada 19-28 octombrie, SAB & Accesorii 2012, cel mai spectaculos eveniment auto al anului, isi asteapta vizitatorii. La SAB & Accesorii 2012 vor fi prezente autoturisme, piese si accesorii auto, echipamente si utilaje pentru service-uri si spalatorii auto, sisteme audio si de navigatie, societati de leasing si de asigurari auto, presa de specialitate.

Pe durata a 10 zile, spatiul expozitional, interior si exterior, se vor transforma intr-o veritabila arena pentru drive-teste, demonstratii auto si teste pentru echipamente auto, workshop-uri, conferinte si prezentari de produse.

Marcile auto care si-au confirmat prezenta la eveniment sunt Mercedes-Benz, Range Rover, Land Rover, Jaguar, Mitsubishi, Ford, Hyundai, Volvo, Citroen, Opel, Chevrolet, Honda, Skoda, SEAT, Kia si Hyundai. Vizitatorii vor descoperi peste 17 premiere nationale si mondiale, o parte dintre acestea fiind lansate exclusiv in cadrul evenimentului, conform declaratiilor companiilor participante.

SAB & Accesorii se va bucura si de prezenta celui mai cunoscut pilot roman de raliuri,  Titi Aur, care vine la eveniment cu un laborator mobil de conducere defensiva. Laboratorul mobil are o suprafata utila de 100 mp, dintre care 35 mp sunt dedicati unei sali de curs care poate gazdui pana la 30 de oameni.

De asemenea, in cele doua weekend-uri ale evenimentului, echipa Iacarii Acrobati va executa in cadrul SAB & Accesorii 2012 demonstratii aeriene cu doua avioane tip YAK 52TW.

Distribuie acest articol!