Al-Attiyah si Sainz vor fi la Dakar 2013!
23.11.2012
        
Distribuie acest articol!   

Raliul Dakar ramane una dintre cele mai grele competitii din lumea sporturilor cu motor si un test dificil de anduranta pentru toti cei implicati. In 2013, pentru prima oara, se va alinia la start si echipa Qatar Red Bull Rally Team. Cele doua buggy-uri complet noi si dezvoltate special pentru aceasta competitie vor fi pilotate de doi fosti castigatori ai Raliului Dakar: Nasser Al-Attiyah, castigator al competitiei in 2011, si Carlos Sainz, castigator in 2010.

Tot acest proiect a fost conceput si implementat de Nasser Al-Attiyah, care si-a dorit intotdeauna sa participe in Dakar. Nasser Al-Attiyah si Carlos Sainz se vor baza pe doi copiloti cu experienta: Lucas Cruz, respectiv Timo Gottschalk. Ambii copiloti au mai concurat in Dakar, Lucas Cruz alaturi de Carlos, iar Nasser a castigat Dakarul cu Timo, dar pentru 2013 au facut schimb de locuri.

Cele doua buggy-uri ale echipei Qatar Red Bull Rally Team au fost construite special pentru aceasta competitie, iar cei doi piloti au contribuit din plin la dezvoltarea lor. Cele doua vehicule cu care Nasser si  Carlos vor lua startul in desert au fost testate pe cele mai dificile trasee din lume pentru a face fata celor 8.000 kilometri prin deserturile din Peru, Argentina si Chile. Startul in Raliul Dakar 2013 se va da pe data de 5 ianuarie.

Distribuie acest articol!