Audi familial: A3 Sportvan
19.11.2012
        
Distribuie acest articol!   

Cum fum fara foc nu exista, iata ca si speculatiile privind un viitor MPV Audi incep sa se confirme. Prevazut sa debuteze pe pietele internationale in 2015, noul Audi va infrunta modele similare de la eternii rivai germani – Mercedes Clasa B, ajuns deja la a doua generatie, si BMW Active Tourer, prezentat recent, la Salonul de la Paris, cu statut de concept car.

Noul MPV ar urma sa se numeasca A3 Sportvan si ar urma sa foloseasca platforma tehnica a compactei A3, recent lansata intr-o generatie noua. Mai exact spus, va fi o noua declinare Audi, pe platforma modulara MQB de la Grupul Volkswagen.

Audi incearca astfel sa abordeze segmentul automobilelor familiale, cu interior modulabil si spatios. Cum ne indica si numele, in cazul modelului Audi nu va fi neglijat, totusi, temperamentul sportiv. Cei de la revista Auto-Journal, care au publicat imaginea alaturata, avanseaza si o lungime totala a viitorului A3 Sportvan: 4,40 metri.

Sub capota se va reasi o paleta larga de motorizari existente in oferta Audi, iar transmisia quattro este si ea in carti. Cat despre pret, ar urma sa plece de la 28.000 de euro, deci cu putin peste A3 Sportback.

Foto: Auto-Journal

Distribuie acest articol!