Bucharest Classic Car Show 2012
01.11.2012
        
Distribuie acest articol!   

World Trade Center Bucuresti si Clubul Vehiculelor de Epoca organizeaza in perioada 2-4 noiembrie 2012, la World Trade Plaza – Pullman Hotel, editia a III-a a Bucharest Classic Car Show, manifestare care isi propune sa prezinte cunoscatorilor in domeniu si publicului larg peste 50 de modele de automobile de epoca aflate in colectii particulare si sa reuneasca principalele cluburi de specialitate, firme de restaurare si colectionari.

Salonul va reuni aproape toate cluburile auto de epoca din tara, peste 50 de masini de epoca in stare de functionare din Romania. Masinile vor fi prezentate ca valori culturale si tehnice pentru publicul larg, dar si ca valori comerciale – cu posibilitatea inchirierii pentru filmari, manifestari  sau evenimente speciale – dar si, in unele cazuri, cu posibilitatea achizitionarii.

Colectionarii, pasionatii si publicul larg, vor putea admira superbe vehicule de epoca, masini de curse, obiecte de colectie ce tin de segmentul auto dar si de decor: statie de benzina vintage, atelier de restaurari auto cu demo, colectii de machete, numere auto vechi, ceasuri de bord, carte veche, permise auto, etc. Totodata vor fi organizate demonstratii auto.

Atmosfera inceputului de secol XX va fi recreata cu ajutorul obiectelor de epoca puse la dispozitia publicului de catre colectionari. Vor fi prezenti reprezentanti ai Retromobil, Clubul Vehiculelor de Epoca, Oldtimer Studio, Just Classics, Morgan Club, Mustang, Galati Classic Club, colectii limuzine americane, Opel, Ford, Kronstadt Classic Rally, etc.

Intrarea este libera, gazda evenimentului fiind WTC Bucuresti Pullman Hotel – World Trade Plaza, Piata Montreal nr. 10, tel.: 021-202.43.13.

Distribuie acest articol!