Goodyear Air Maintenance - inovatia anului
08.11.2012
        
Distribuie acest articol!   

Tehnologia Air Maintenance (AMT) de la Goodyear a fost inclusa in Best Inventions of the Year, lista celor mai impresionante inovatii, intocmita anual de revista Time.

„Suntem onorati sa fim nominalizati cu una din Cele Mai Bune Inovatii ale Anului 2012 desemnate de revista Time”, a afirmat directorul tehnic al Goodyear, Jean-Claude Kihn. „Tehnologia noastra Air Maintenance va spori perfomanta condusului auto, in timp ce va creste impactul pozitiv asupra mediului prin intermediul unei eficiente imbunatatite a consumului de carburant, a reducereii emisiiilor de CO2 si a extinderii duratei de viata a unei anvelope. Aceasta recunoastere pune in evidenta munca inginerilor nostri, precum si eforturile pe care le-am depus pentru a aduce pe piata produse relevante si cu o deosebita insemnatate”.

Tehnologia Air Maintenance de la Goodyear se alatura astfel unei prestigioase liste de inovatii printre care se numara si proiectul ochelarilor cu realitate augumentata de la Google si norii de interior. In trecut au mai fost incluse in aceasta lista faimosul iPad si Mars Rover.

AMT de la Goodyear adauga aceasta recunoastere la o colectie deja impresionanta de premii, recunoasteri si distinctii care a inceput cu premiul Popular Mechanics Breakthrough Award, pe care Goodyear si l-a adjudecat chiar la inceputul acestui an.

Lista completa a Celor Mai Bune Inovatii ale Anului 2012 intocmita de revista Time este disponibila atat in numarul din noiembrie al revistei, cat si online.

Distribuie acest articol!